Nog een klein weekje - Reisverslag uit Gabès, Tunesië van Kelly Gijsen - WaarBenJij.nu Nog een klein weekje - Reisverslag uit Gabès, Tunesië van Kelly Gijsen - WaarBenJij.nu

Nog een klein weekje

Blijf op de hoogte en volg Kelly

10 Februari 2013 | Tunesië, Gabès

Voor de mensen die het nog niet weten: Van 16 feb tot 21 maart ga ik met mijn oppas gezin mee naar Tunesië. Zij blijven daar een aantal maanden wonen met de kinderen, Hanne (6) Fiene (4) en Tommy (1). In Nederland pas ik op deze kinderen, en ook in Tunesie ga ik dit dus doen :). De reden dat zij hier een tijdje gaan wonen is omdat Philip (de vader) hier een kas heeft waarin hij tomaten kweekt en dit project dagelijks wilt begeleiden.

We vliegen zaterdag ochtend vanaf Brussel naar Djerba (een eiland in de buurt van Tunesie). Tim brengt ons met een busje naar Brussel en Max gaat mee om de terug reis voor Tim iets gezelliger te maken. Als we in Djerba zijn aangekomen pakken we de ferry naar het vaste land van Tunesië.

Ik ben erg benieuwd hoe dit gaat zijn de aankomende maand voor mij, en de dingen die ik mee ga maken... Ik heb er in ieder geval super zin in, en ik hou jullie op de hoogte. In het huis heb ik wifi en kan ik dus skypen, facebooken, en mijn waarbenjij.nu account bijhouden.

• 11 Februari 2013 - 15:30

Peter Van Der Zon:

Goede reis Kelly. En, vooral genieten...!

• 17 Februari 2013 - 19:27

Stevenie Gijsen:

Hoi, Kelly, Veel plezier. Ik hoop dat je goed bent aangekomen.

• 17 Februari 2013 - 22:08

Yolanda Kramer:

Lieve Kelly, spannend.
    Ik ga je helemaal volgen.
    xxxxx

Verslag uit: Tunesië, Gabès

Kelly

16 Feb - Tunesie. (Met Hanne, Fiene, Tommy, Pien & Phillip) - 20 Mrt. 20 Mrt - Nederland - 24 Mrt. 24 Mrt - Dubai - 25 Mrt. (Kelly) 25 Mrt - Hong Kong - 26 Mrt. (Kelly) 27 Mrt - Bangkok - 25 Apr. (Kelly)

Actief sinds 16 Jan. 2013