Dubai in een dag...
Blijf op de hoogte en volg Kelly
29 Maart 2013 | Thailand, Ban Mittraphap
Zo wilde ik ook een zonnebril kopen en kon ik de rest van het geld wel later komen brengen omdat ik niet genoeg had. En heb ik later weer ergens een rol lint gekregen... En dat terwijl ik met geld in mn hand sta. In de avond ben ik weer terug gegaan naar de Burj Khalifa voor de fontein show. Mooi. Maar vind het niet echt speciaal... Omdat alles in Dubai zo gemaakt is. Ik wilde Dubai wel graag zien maar het is niet een stad waar ik van kan houden. Er is weinig sfeer, alles is nieuw en groot, geordend, en strak en buiten om de highlights is er niet veel te zien in deze bedrijven wereld... Maar wel leuk dat ik deze stad heb mogen zien... Terug naar het hotel geweest want mn vlucht ging 's nachts weer...
Ik wilde het Hong Kong avontuur er ook bij vertellen... Maar dat word te veel... Doe het z.s.m :)
Grtjs
28 Maart 2013 - 21:14
Robin :):
Kelllyyy!
Dat klinkt leuk !!! Mis foto's hihi.
Ben benieuwd naar de rest.
Kusjes van ons. -
28 Maart 2013 - 22:27
Stevenie:
Hoi, Lieve Kelly, Wat heb ik gelachen om je verhaal. Wat een ultieme vrijheid. Heerlijk. Ik hoop snel weer meer te lezen. Goeie stof om een filmscript te schrijven,hihi. Veel geluk en vooral veel plezier. XX -
Yolanda Kramer:
Lieve Kelly leuk om je zo te kunnen volgen. Doe voorzichtig, en vooral veel genieten.
29 Maart 2013 - 11:54
Fleur, Oma Elly En Cloe:
Hey kel, Wat heb je in deze korte tijd al veel meegemaakt ! We denken aan je en we horen nog van je ! Kusjes, oma elly, cloe en fleur -
30 Maart 2013 - 13:47
Who S Your ..??:
Kelly, wat ben je toch een globetrotter -
02 April 2013 - 16:00
TIM:
HEEEE mop.
Ookal hoor ik je verhalen al. Om het zo te lezen is ook leuk! Je hebt het heerlijk naar je zin en kijk uit naar meer te zien en lezen!
Geniet ervan, Kus